Investimet – Planet Shtyp
popull.jpgMe strategji ndertimin e ambjenteve te biznesit dhe banimit ne qendren tregetare si dhe zonat me atraktive te qytetit te Vlores, Cobo Konstruksion ju jep mundesine qe te projektoni dhe te investoni nje te ardhme te sigurte.
„Cobo Kontruksion“ eshte ne fazen e studimit dhe projektimit te dy ndertimeve bashkekohore te cilat do te sherbejne si Qendra Biznesi dhe Rezidenca banimi.
Kompania jone i kushton nje rendesi te vecante fazes te studimit dhe projektimit, si hapi i pare dhe guri i themelit i nje ndertimi cilesor dhe funksional ne ndihme te klientit. Studim, i cili shume shpejt do te konkretizohet duke ju dhene mundesine te beni endrat tuaja realitet.