Investoni në të ardhmen Shtyp

Ndertoni te ardhmen: ”Çobo Konstruksion”

Me strategji ndërtimin e ambjenteve te biznesit dhe banimit në qendrën tregetare si dhe zonat me atraktive te qytetit te Vlores, Cobo Konstruksion ju jep mundesine qe te projektoni dhe te investoni nje te ardhme te sigurte.

Me dy ndërtesa te perfunduara në qytetin e Vlorës, nga te cilat njëra është 6-katëshe me vendodhje brezin e parë të ndërtimit dhe tjetra 9-kateshe, në brezin e dytë, ”Çobo Konstruksion” j'u jep mundesinë të zgjidhni ambjentin tuaj perfekt për një biznes te sukseshem dhe më pas, per t'u akomoduar në apartamentet e ëndrrave tuaja.
Ndërtimet e ”Çobo Konstruksion” kenaqin me mënyrë maksimale jo vetëm kërkesat e klientëve të komunitetit, por edhe strukturat shtetërore të cilat shikojne tek kjo kompani jo vetëm respektuesin rigoroz te ligjit por edhe shembullin në fushen e bashkëpunimit ndërmjet trinomit nderues – klient – shtet.